Blog Pécs

2017.nov.16.
Írta: Bognár L Szólj hozzá!

Bútorok, kanapék, ülőgarnitúrák

Információ a jó ülőgarnitúra választáshoz

Bútoros honlap: sokoldalú információval segíti a vásárlót, hogy akármilyen ülőgarnitúrát is keres, információhoz juthasson. Továbbá egy új budapesti ülőgarnitúra üzletre is felhívjuk a figyelmet, amelyből országos a házhoz szállítás.

Végre egy bútoros honlap, amely sokoldalú információval segíti a vásárlókat, hogy akármilyen ülőgarnitúrát is keres, számos információhoz juthasson. Legyen az kanapé, fotel, franciaágy, vagy anyaga szerint bőr kanapé vagy akár textil-bőr heverő, találjon róla használhatósági információt. Vagy legalább egy linket olyan bútor áruházhoz, bútor bemutatóteremhez, ahol a szükséges ismeret megszerezhető.

Tovább

Egy cigányember története késsel-villával

Egy remekművű kés is elénk kerül

Balogh Zoliéknál mindig jó a falat, kellemes a társalgás és hűsítő az ital. Most is a pécsi, mediterrán kiskert hűvösében eszegetünk a fügefa árnyékában.
- Hanem az új barátom, a Misi, az fantasztikus figura! – mondja Zoli. Olyan késeket készít, hogy eláll a lélegzetetek!
És két falat között mutatja is az egyik remekművet.

Tovább

Az összes pécsi tanfolyam egy helyen

A tanfolyamkereső pécsi ága

Útjára indult a tanfolyamkereso pont com, s ezzel lehetővé vált, hogy az ország összes, engedéllyel rendelkező tanfolyamáról pontos képünk legyen.
A pécsi és Pécs-környéki polgárokat persze elsősorban a pécsi tanfolyam választék érdekli, hiszen ide jutnak el legkönnyebben, akik valamilyen kurrens szakma megszerzésére áhítoznak egy-egy OKJ-s képzés keretében, vagy a már meglévő szaktudásuk mellé egy újabbat is felvennének, hogy erősítsék pozíciójukat a munkaerő piacon, vagy, hogy megélhetésüket biztosítsák egy kelendőbb szakmai képesítés megszerzésével.

Tovább

Pécsett szerkesztik: Jóljárok Magazin

Járjon jól egy jó magazinnal

Több, mint egy évtizede működik a Pécsett szerkesztett Jóljárok Magazin. Látogatói egy része az ingyen apró, az egyszerű és gyors kezelhetőség miatt kedvelik, megint mások a Szolgáltatóház ajánlásai miatt, de legeslegtöbben az online magazin Hírek,céghírek rovatát kedvelik.
Éppen ezért a rövid honlap bemutatást is ebből a rovatból merítjük.

Tovább

Hogyan vadásszuk le szombaton a polgárokat

A bünti az nagyon megy Pécsett

Az új stratégia a közterületeseknél Pécsett:
Pénteken a postás olyankor viszi ki az ajánlott leveleket, amikor az emberek többsége dolgozik, tehát nem veszik át a küldeményeket.
Ezért aztán szombat délelőtt a jónép (jelentős mennyiségű autótulajdonos autóval) beszalad a postára a leveléért. Egyesek tudni vélik, hogy a parkolásnál 5 perc türelmi idő van (hihihi, pedig nincs), mások meg két-három percért eleve nem akarnak fél órát fizetni.
Na, ezeket lesből könnyen le lehet vadászni és szép pótdíjakat lehet kivetni rájuk.
Így aztán - a posta és az önkormi együttműködéséből adódóan - ezen az egy helyen, a főposta előtt, egy délelőtt alatt szép pénzt lehet bevasalni.
Amiből aztán az önkormi vezetőinek szép autókat lehet majd vásárolni...

Autószerviz ajánló, Pécs: Pannon Hunter

Árkosi Attilánál a Pannon Hunterben

- Ha gondom van a Ford Focusommal, akkor elsősorban a Magyar Ford Focus Klub honlapjára megyek, ötleteket lesek el és a problémákat igyekszem magam megoldani - mondom Árkosi Attilának, a Pannon Hunter műhelyvezetőjének, a Fordok és minden más gépjárművek professzorának.
Attila nagy szemeket mereszt rám, hiszen ő is tudja, (meg én is), hogy olyan még nem volt, hogy a számítógéphez idomult ujjaimmal én bármilyen fordos problémát megoldottam volna, kivéve azt, hogy ezekkel a szóba került ujjakkal ne nyomnám meg a telefonomon a gombokat és ne hívnám a Pannon Huntert, hogy Attila, van egy kis baj, nem töröl az a gumis izé az orrom előtt vagy ilyesmi.

Tovább

Fűben-fában patika

Híres pécsi patika

Pécs híres patika-csoportja, a Sipo Patikák halad a korral. Mi másnak is tudhatnánk be, hogy a régi honlap helyén egy komplex patika webáruházat találunk.
Így aztán már nem feltétlenül kell a pécsieknek elgyalogolniok a legközelebbi Sipo patikáig, összegyűjtve a kívánt nem vényköteles termékeket, akár ingyen kiszállással is hozzájuthatnak az orrcseppjükhöz, a vitaminjaikhoz sőt a kozmetikumjaikhoz is!

bioderma-akcio.JPG

Ráadásul ezekhez a kozmetikumokhoz folyamatos akciók keretében is hozzájuthat az ország bármely tájáról a látogató.
Így örömmel találkozhat a világhálón szörföző lány vagy asszony a híres Bioderma készítményekkel, a most futó akció keretén belül például hihetetlenül kedvező áron, akár 50%-os kedvezménnyel.
De ha erről lemaradna valaki, akkor sem kell bosszankodnia, mert a patika linkjén át folyamatosan eléri a Bioderma termékek akciós lelőhelyét.

Persze könnyen lehet, hogy Ön inkább a Vichy termékekért rajong, ilyen fajta krémet szeretne, s most becsapva érzi magát, hogy a Biodermáról zengünk itt jelentős árkedvezményt dalolva. De szomorúságra semmi ok, az akciós Vichy termékek is könnyen elérhetőek a honlapról.

Címkék: patika, Bioderma, Vichy

Egy kis keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás sokakat érdekel

Keresőoptimalizálás: segítséget nyújtó honlap született

A keresőoptimalizálás, az elmúlt évek alatt tapasztaltam - sokakat érdekel.
Nem csoda ez, hiszen aki a neten (is) él, blogot vezet vagy honlapot, az éppen azért teszi ezt, hogy gondolatai, áruja esetleg eszméi minél több emberhez jussanak el!

Tovább

Ételosztás rászorulóknak Pécsett

A szükség immár rendszeressé tette Pécsett, hogy áldozatkész civilek, akiknek nincs semmiféle pártkötődésük, valamint DK-sok, a Liberálisok tagjai és szimpatizánsai ételosztást tartsanak.
Ez most, karácsony közeledtével is így lesz.

etelosztas.jpg

2015 december 13-án a pécsi Kertvárosban, a Diana téren, 20-án,az Uránbányász téren kerül sor ilyen akcióra.
Mint azt a Liberálisok képviselőjétől tudom: 300 adag babgulyást osztanak ki hússal, aztán még gyerekjátékokat és gyümölcsöt is.
A szervezők kérik, hogy aki adományokkal tud segíteni, az tegye ezt meg.

***

Korábban a témában:

Csodazongora és ételosztás

Címkék: ételosztás, Pécs

A Flekken Étterem

Pécs: Flekken Étterem

flekken-etterem.JPG Decemberben lót-fut a család, a háziasszony sem a főzésre koncentrál igazán, még hétvégéken sem, mert bronz-ezüst-aranyvasárnap követi egymást, jaj, mit is vegyünk még, hol szerezzük be a fát...
Szóval szalad a nap és ilyenkor milyen jól jön, ha beülünk pár percre a Flekken Étterembe, ahol főztek a mi háziasszonyunk, feleségünk, barátnénk helyett is és 700 forintért bőséges menüt tesznek az asztalra. (Sőt, diákoknak, nyugdíjasoknak csak 650 Ft.)
De vihetjük is az ételt, ha van éthordónk, sőt házhoz szállításban is utazik a pécsiek egyik kedvenc étterme, a Kórház tér közelében, a Hungária úton.
A belső átalakításon átesett étterem előnyei a helyiek és a turisták számára:

  • bőséges étlap, itallap az interneten
  • olcsó, ízletes, bőséges menü
  • csoportoknak kedvezmény
  • házhoz szállítás
  • online rendelés
  • kártya és utalvány elfogadó hely

Kipróbáltuk: a kiszolgálás udvarias, az étel pedig finom!
Próbálja ki Ön is, ha pécsi, vagy ha Pécsett jár:

PS. A hely ideiglenesen szünetel.

Címkék: étterem, Pécs