HTML

Blog Pécs

Európa Kulturális Fővárosa - Pécs, 2010. Meg ami előtte volt és ami utána jön. Blog, mely sok mindenre patika.

Utolsó kommentek

Címkék

abszurd (1) afroamerikai (1) ajtó (1) állás Pécs (1) általános (1) Árkosi-Attila (1) autóklíma (1) autószerviz (2) balla (1) baranya (1) Bioderma (1) blog (14) blogger (1) blog dokk (1) blues (4) budapest (1) büntetés (1) cégblog (1) chatlakozz (1) cinepécs (1) csepeli györgy (1) csernus (1) csiszolt gyémánt (1) cyberháború (1) d. (1) debrecen (1) Deutsch (1) dinnye (1) divat (1) domain (1) dugó (1) ekf (6) eladó (1) eladó lakás (1) előadás (1) ételosztás (2) étterem (1) európa (1) európa kulturális fővárosa (2) Fancy Home (1) film (3) filmfesztivál (1) fogyasztók (1) folklór (1) fővárosa (1) függöny (1) ganxsta zolee (1) gerillamarketing (1) golden (1) hagyományos kor (1) hajléktalanok (1) hekkelés (1) hét (1) holding (2) információs kor (1) internet (1) ipari (1) iskola (2) jóljárok (1) joljarok magazin (1) jól járok (1) jól jársz (1) jótékonyság (1) kampány (1) képviselő (1) képzés (1) keresőoptimalizálás (1) kétszobás (1) király (1) klaszter (1) klub (1) kodály módszer (1) kommunikáció (1) konzervatórium (1) kormánymegbízott (1) közélet (3) közlekedés (1) közterületfelügyelők (1) kultúra (11) kultura (1) kulturális (2) lakat (1) lakatfal (1) lakatok (1) linkfelhő (1) lobbi (1) lófasz (1) lokátor (1) lopás (1) magyar (1) marketing (1) mátyás (1) mátyás király utcai általános iskola (1) menekültek (1) mikulás (1) molett (1) mozi (2) multik (1) munka (1) művészetek háza (1) nagycsalád (1) Nemzeti Dohánybolt (1) nemzeti konzultáció (1) netadó (1) nyomda (1) önkormányzat (1) ormánság (1) Pannon-Hunter (1) parkolás (1) parti (1) patika (1) pécs (66) Pécs (17) pecs.lap.hu (1) pécsi internet akadémia (1) pécsi lakatfal barátai (1) pia (1) polgármester (1) polgármester választás (1) politika (2) politikus (1) portál (1) pótdíj (1) pte (1) püspök (1) reklámhét (1) rendezvény (1) seo (1) seonyár2008 (1) siklós (1) sör (1) soul (1) sport (2) szállodai textil (1) szállodai törölköző (1) szekeres (1) színház (2) tánc (1) tanfolyam (1) tanfolyamkereső (1) tasnádi péter (1) tégla (1) télapó (1) tesco (2) toller lászló (1) trafik (1) tüntetés (1) utcai (1) üzleti (1) vendég (1) verseny (1) Vichy (1) vizilabda (1) vízilabda (2) webáruház (1) zaláta (1) zene (4) Címkefelhő

PÉCS - Blog

2017.02.01. 12:37 Bognár L

Az összes pécsi tanfolyam egy helyen

Címkék: tanfolyam képzés Pécs tanfolyamkereső

A tanfolyamkereső pécsi ága

Útjára indult a tanfolyamkereso pont com, s ezzel lehetővé vált, hogy az ország összes, engedéllyel rendelkező tanfolyamáról pontos képünk legyen.
A pécsi és Pécs-környéki polgárokat persze elsősorban a pécsi tanfolyam választék érdekli, hiszen ide jutnak el legkönnyebben, akik valamilyen kurrens szakma megszerzésére áhítoznak egy-egy OKJ-s képzés keretében, vagy a már meglévő szaktudásuk mellé egy újabbat is felvennének, hogy erősítsék pozíciójukat a munkaerő piacon, vagy, hogy megélhetésüket biztosítsák egy kelendőbb szakmai képesítés megszerzésével.

Szólj hozzá!

2016.08.17. 19:49 Bognár L

Pécsett szerkesztik: Jóljárok Magazin

Címkék: Pécs joljarok magazin

Járjon jól egy jó magazinnal

Több, mint egy évtizede működik a Pécsett szerkesztett Jóljárok Magazin. Látogatói egy része az ingyen apró, az egyszerű és gyors képeslapküldő miatt kedvelik, megint mások a Szolgáltatóház ajánlásai miatt, de legeslegtöbben az online magazin Hírek,céghírek rovatát kedvelik.
Éppen ezért a rövid honlap bemutatást is ebből a rovatból merítjük.

Szólj hozzá!

2016.08.13. 23:21 Bognár L

Hogyan vadásszuk le szombaton a polgárokat

Címkék: büntetés parkolás pótdíj közterületfelügyelők Pécs

A bünti az nagyon megy Pécsett

Az új stratégia a közterületeseknél Pécsett:
Pénteken a postás olyankor viszi ki az ajánlott leveleket, amikor az emberek többsége dolgozik, tehát nem veszik át a küldeményeket.
Ezért aztán szombat délelőtt a jónép (jelentős mennyiségű autótulajdonos autóval) beszalad a postára a leveléért. Egyesek tudni vélik, hogy a parkolásnál 5 perc türelmi idő van (hihihi, pedig nincs), mások meg két-három percért eleve nem akarnak fél órát fizetni.
Na, ezeket lesből könnyen le lehet vadászni és szép pótdíjakat lehet kivetni rájuk.
Így aztán - a posta és az önkormi együttműködéséből adódóan - ezen az egy helyen, a főposta előtt, egy délelőtt alatt szép pénzt lehet bevasalni.
Amiből aztán az önkormi vezetőinek szép autókat lehet majd vásárolni...

Szólj hozzá!

2016.06.08. 20:36 Bognár L

Autószerviz ajánló, Pécs: Pannon Hunter

Címkék: autószerviz Pécs Árkosi-Attila Pannon-Hunter

Árkosi Attilánál a Pannon Hunterben

- Ha gondom van a Ford Focusommal, akkor elsősorban a Magyar Ford Focus Klub honlapjára megyek, ötleteket lesek el és a problémákat igyekszem magam megoldani - mondom Árkosi Attilának, a Pannon Hunter műhelyvezetőjének, a Fordok és minden más gépjárművek professzorának.
Attila nagy szemeket mereszt rám, hiszen ő is tudja, (meg én is), hogy olyan még nem volt, hogy a számítógéphez idomult ujjaimmal én bármilyen fordos problémát megoldottam volna, kivéve azt, hogy ezekkel a szóba került ujjakkal ne nyomnám meg a telefonomon a gombokat és ne hívnám a Pannon Huntert, hogy Attila, van egy kis baj, nem töröl az a gumis izé az orrom előtt vagy ilyesmi.

Szólj hozzá!

2016.03.18. 21:50 Bognár L

Fűben-fában patika

Címkék: patika Bioderma Vichy

Pécs híres patika-csoportja, a Sipo Patikák halad a korral. Mi másnak is tudhatnánk be, hogy a régi honlap helyén egy komplex patika webáruházat találunk.
Így aztán már nem feltétlenül kell a pécsieknek elgyalogolniok a legközelebbi Sipo patikáig, összegyűjtve a kívánt nem vényköteles termékeket, akár ingyen kiszállással is hozzájuthatnak az orrcseppjükhöz, a vitaminjaikhoz sőt a kozmetikumjaikhoz is!

bioderma-akcio.JPG

Ráadásul ezekhez a kozmetikumokhoz folyamatos akciók keretében is hozzájuthat az ország bármely tájáról a látogató.
Így örömmel találkozhat a világhálón szörföző lány vagy asszony a híres Bioderma készítményekkel, a most futó akció keretén belül például hihetetlenül kedvező áron, akár 50%-os kedvezménnyel.
De ha erről lemaradna valaki, akkor sem kell bosszankodnia, mert ezen a linken át folyamatosan eléri a Bioderma termékek akciós lelőhelyét:
> Bioderma akció

Persze könnyen lehet, hogy Ön inkább a Vichy termékekért rajong, ilyen fajta krémet szeretne, s most becsapva érzi magát, hogy a Biodermáról zengünk itt jelentős árkedvezményt dalolva. De szomorúságra semmi ok, az akciós Vichy termékek webhelyét is megmutatjuk, íme:
> Vichy akció

Szólj hozzá!

2016.01.07. 20:10 Bognár L

Egy kis keresőoptimalizálás

Címkék: keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás sokakat érdekel

Keresőoptimalizálás: segítséget nyújtó honlap született

A keresőoptimalizálás, az elmúlt évek alatt tapasztaltam - sokakat érdekel.
Nem csoda ez, hiszen aki a neten (is) él, blogot vezet vagy honlapot, az éppen azért teszi ezt, hogy gondolatai, áruja esetleg eszméi minél több emberhez jussanak el!

1 komment

2015.12.11. 23:24 Bognár L

Ételosztás rászorulóknak Pécsett

Címkék: ételosztás Pécs

A szükség immár rendszeressé tette Pécsett, hogy áldozatkész civilek, akiknek nincs semmiféle pártkötődésük, valamint DK-sok, a Liberálisok tagjai és szimpatizánsai ételosztást tartsanak.
Ez most, karácsony közeledtével is így lesz.

etelosztas.jpg

2015 december 13-án a pécsi Kertvárosban, a Diana téren, 20-án,az Uránbányász téren kerül sor ilyen akcióra.
Mint azt a Liberálisok képviselőjétől tudom: 300 adag babgulyást osztanak ki hússal, aztán még gyerekjátékokat és gyümölcsöt is.
A szervezők kérik, hogy aki adományokkal tud segíteni, az tegye ezt meg.

***

Korábban a témában:

Csodazongora és ételosztás

Szólj hozzá!

2015.12.11. 23:09 Bognár L

A Flekken Étterem

Címkék: étterem Pécs

Pécs: Flekken Étterem

flekken-etterem.JPG Decemberben lót-fut a család, a háziasszony sem a főzésre koncentrál igazán, még hétvégéken sem, mert bronz-ezüst-aranyvasárnap követi egymást, jaj, mit is vegyünk még, hol szerezzük be a fát...
Szóval szalad a nap és ilyenkor milyen jól jön, ha beülünk pár percre a Flekken Étterembe, ahol főztek a mi háziasszonyunk, feleségünk, barátnénk helyett is és 700 forintért bőséges menüt tesznek az asztalra. (Sőt, diákoknak, nyugdíjasoknak csak 650 Ft.)
De vihetjük is az ételt, ha van éthordónk, sőt házhoz szállításban is utazik a pécsiek egyik kedvenc étterme, a Kórház tér közelében, a Hungária úton.
A belső átalakításon átesett étterem előnyei a helyiek és a turisták számára:

  • bőséges étlap, itallap az interneten
  • olcsó, ízletes, bőséges menü
  • csoportoknak kedvezmény
  • házhoz szállítás
  • online rendelés
  • kártya és utalvány elfogadó hely

Kipróbáltuk: a kiszolgálás udvarias, az étel pedig finom!
Próbálja ki Ön is, ha pécsi, vagy ha Pécsett jár:

Szólj hozzá!

2015.10.22. 17:14 Bognár L

Magyar házhoz magyar ajtót

Címkék: ajtó Pécs

Pécs: magyar ajtó van

- Ne már, hogy ajtó ügyben is elkezdjünk magyarkodni! - mondhatná valaki. De aki ezt mondaná, az nem látott még kínai ajtót, igazi biztonsági bejárati ajtót, amelynek beépítéséről hosszú regékbe kezd minden ajtót beépítő iparos, miközben óriási verejtékek gördülnek az arcukról és hangos huppanással koppannak a földön.
- A kínai ajtót egyszerűen nem lehet jól beállítani - mondja megint számos mester.
De hagyjuk a szavakat, s nézzünk meg inkább egy orosz videót, hiszen a kép többet mond ezer szónál a kínai ajtóról is:

De hagyjuk a "kici occó" kínai ajtókat és nézzünk körbe egy igazi magyar ajtókat kínáló honlapon, a Pécsi Ablak ajtó oldalán.
Egyébként az ajtó azért is fontos szerkezet, mert aki belép valahová, az legelőször is az ajtónkkal találkozik, azon kopog vagy amellett nyomja a csengőt, hogy bebocsájtást nyerjen. Így aztán nem mindegy, hogy a biztonság mellett milyen is a nyílászáró szerkezetünk.
És persze egy-egy házon belül is találkozunk ajtókkal, szépekkel-csúnyákkal egyaránt. Párnázott főnöki ajtótól a belátást biztosító üveges ajtóig számtalannal.
Na de nézzük a pécsi példát, hogy magyar ajtó (esetleg osztrák vagy német) kerüljön a magyar házakba :-)
> Ajtó

Szólj hozzá!

2015.07.24. 06:29 Bognár L

Unortodox humanizmus

Címkék: menekültek Pécs

Hányféle humanizmus létezik?

A magyar állam ismét új utakon jár, feltalálva az unortodox humanizmust!
A lezárt vasúti kocsikba zsúfolt menekültek helyzete sokunkban régi történelmi emlékeket éleszt - pedáns vasutasok, fehér kesztyűs hivatalnokok, pálcájukkal a csizmájukat verdeső katonatisztek képében.
Drótkerítés az embertelenség pengéivel, óriásplakátokon szított idegengyűlölet, a befogadás európai táblázatain a 0 fő befogadásának embertelenségével.

A pécsi vasútállomás egy másik Magyarországot is felmutat, a civilek országát, ahol a humanizmus nem unortodox, ahol inni adnak a szomjazónak, enni adnak az éhezőnek, ahol gyógyszert és ellátást a betegeknek - szóval ahol emberek vannak és segítenek a rászorulókon. Nem unortodox emberek, hanem olyanok, akik... szóval emberek!

A facebookon listát köröz a nem unortodox nép, erre van szükség minden nap a pécsi vasútállomáson:

"A folyamatos segítségnyújtáshoz az alábbi, vény nélkül beszerezhető anyagokra van szükség. Kérlek, ha tudsz, vigyél ilyeneket a vasútállomásra (a sárga épület és a posta közötti területre 9-13 óra között, vagy a Tüzér u. 1-3. alatti raktárunkba 9-17 óra között).
Ha pénzzel támogatnád a segítségnyújtást, kérlek hívd a Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezetét: 72/510-353,
70/933 82 48
A megosztás is segítség.

Fenistil gél
Calcium, Magnézium pezsgőtabletták (Tescós is jó),
Betadin,
sebtapasz többféle méretben,
rugalmas pólya, kötszer,
Voltaren dolo kenőcs
Venoruton kenőcs
Algoflex kenőcs, tabletta
szemcsepp
orrcsepp
Rubophen tabletta
széntabletta
Bolus adstringens
Cetirizin tabletta"

Szólj hozzá!