Nyílt levél a Pécs.lap.hu szerkesztőjéhez

Kedves Szerkesztő Úr!

E blogban is fényesre dícsértem azokat a változásokat, amelyeket Ön a pecs.lap.hu gyűjtőoldalon végrehajtott! ( http://blogpecs.blog.hu/2007/11/11/pecsi_csoda_ujul_a_pecs_lap_hu )
E mellett, mivel hónapok óta nem válaszol az "Üzenet a szerkesztőnek" gombocska megnyomása után írt soraimra, mégiscsak kénytelen vagyok kérdésemre a választ kikönyörögni valahogy.

Tehát jöjjön a könyörgés:

A pecs.lap.hu igen fontos oldal, hogy mást ne mondjak, az Európa Kulturális Fővárosa - Pécs, 2010 hivatalos honlapról is link ajánlja. Így aztán akár felelősségnek is nevezhetnénk azt a tényezőt, amely az Ön válogató munkáját terheli. Nos, ennek nagy mértékű javulása mellett is szemet szúr, hogy immár egy éve fenn szerepel az oldalon a "Pécs első számú blogja" buborékszövegű nethely, s nincs az a botrány, újságcikk, televíziós műsor, amely elmozdíthatná azt onnan.

Nem számított, hogy egy hónapig, fenn sem volt a szerveren, nem számított, hogy hírlopáson kapták és botrány fodrozta körülötte a bájtokat, s most sem számít, hogy egy bazi nagy hirdetés az egész.

Kérdésem igen egyszerű, túlmutat a hónapokkal ezelőtti "üzenet a szerkesztőnek" gombra tett, megválaszolatlan kérdésemen:

Milyen üzleti kapcsolat fűzi Önt vagy az Európa Kulturális Fővárosa menedzsmentjét, esetleg Pécs önkormányzatának valamely tagját a IOSZIA Kft.-hez, amely miatt a fentebb megnevezett buborékú link oly' elmozdíthatatlan?

Baráti üdvözlettel:

El Lobo - A farkas

Címkék: pécs