Hajrá Weinreich Laci!

Weinreich Laci élete első seo versenyén robog, s aki ebből a tényből arra következtet, hogy egy kezdő titán próbálgatja oroszlánkörmeit, az téved.

Laci épp a napokban "köszöntötte önmagát" az emberélet útjának felén, s a szakmai tapasztalatokban sincs nála hiány!
Nem semmi az, hogy egy viszonylag újkeletű blog kategóriájával - http://www.blogsuli.hu/?cat=36 -
versenyez, miközben mások jóval erősebb domainek (és honlapok, blogok) alatt róják a köröket.

- Pécset képviseled a versenyben - ha akarod, ha  nem. Kapsz-e pécsi támogatást?
- Pécset annyiban képviselem, amennyiben a hazai blogéletben betöltött szerepe ezt megkívánja. E város adta az Első Hazai Keresőoptimalizálási Verseny győztesét :-) .
Pécsett íródott az első blogesszé, 2006-ban az első online közvetítés is innen történt hazai gazdasági rendezvényről,- a Pécs Info-ról.
Támogatottságom számos pécsi vállalkozó és weboldal-tulajdonos linktámogatásában merül ki.
Támogatók:
http://www.blogsuli.hu/seonyar2008-tamogatok/

- Hogyan állsz pillanatnyilag?
- A legjobb részeredményeket a blogomban adom meg folyamatosan. Jelenleg a 24. helyezésnél tartok, de volt már 12. részeredmény, csak most a verseny 1/3-ánál egy kis technikai taktika- és stratégiaváltást végeztem.

- Miként vélekedsz az esélyeidről életed első SEO-versenyén?
- Esély? Ismert, hogy a verseny első 3-4 napját önhibámon kivül elhibáztam néhány blog-szolgáltató bojkottja miatt, így a kis hátrány érezhető volt.
Jelenleg a SeoNyár2008 szóra kb. 550.000 találat adódik, így az első 2-3 oldalon való szereplés nem rossz, azonban az első tucattal lennék elégedett.

- Milyen a hangulat a mezőnyben?
- A verseny kezd érdekesen alakulni. A kalandorok szóródnak, az első 100-as élboly kezd kialakulni, és szakmailag tisztulni.

- Hogyan hat rád a versengés?
- Kösz, kérdésed, - jelenleg még bírom! Igaz egyre több felé kell figyelni, ugyanis akárhogyan is értelmezzük ezt a versenyt, mégiscsak kb. 500.000-es versenytársi kört kell figyelni folyamatosan, - ezen kivül nézni és elemezni az élmezőny stratégiáját, s a saját versenyblogommal összefüggően jelenleg úgy 50 különböző kapcsolódást, szempontot kell naponta elemezni.

- Stresszelsz?
- Szerencsére nem. A versengést szeretem és kedvelem, ha az korrekt, és megfelelően körülírt, egyértelműen meghatározott.


 HAJRÁ LACI! SEONYÁR2008