Nyílt levél: A Konzervatórium monnyon le!

Bajban a Kétfarkú Kutya Párt

Szép hullámokat vet az EKF (Európa Kulturális Fővárosa - Pécs, 2010) Menedzsment Központ vezetőjének parádés hozzáállása a Kétfarkú Kutya Párt által létrehozott ál-honlaphoz. Mármint az, hogy az EKF jogászai pert fontolgatnak a csúfolódás miatt.
A blogger társadalom, az online sajtó mély levegőt vett, s nagyjából azt fújta ki, ami természetes és "elvárható" egy ilyen böszmeség láttán.

Hanem a Konzervatórium...

Hát, kedves Polgárpajtások, a Konzervatórium az nem vacakolt, nyílt levelet írt a vétkes főnökének! Nem a vétkesnek, hogy pajtás, ne izélj, lásd be, marhaságot csináltál vagy ilyesmi, hanem szép kádári módon a fönökének: váltsd le a bitangot!

A blogoszféra torgyánosodik?

Itt valami félreértés történt gyerekek, a blogoszféra torgyánosodása, kádárosodása következett be, ha azt gondoljuk, hogy néhány blogger összeverődve majd állásokat osztogathat, embereket váltathat le, ha azok hülyeséget csinálnak.

A Konzervatóriumban elromlott a kotta vagy ilyesmi...

Azt a kottát kéne keresni, amelyikben tágabban az újságírás, szűkebben a blogger-újságírás funkcióiról, hitvallásáról szól a dal.
Aligha hiszem, hogy abban a főnököknek írt, leváltást követelő nyílt levél volna fellelhető két gyönyörű szóló között.

Ha tévedek, akkor kérdezem: legközelebb - az egyszerűség kedvéért nyílt levéllel - melyik város unszimpatikusait váltassuk le?

***

Kapcsolódó írások:

Nyílt levél Páva Zsolthoz

Ért-e valaki a kommunikációhoz az EKF menedzsmentnél?