Pécsi állások

Munkát, kenyeret

Munkát keresni nem egyszerű feladat. Pécsen sincs ez nagyon másképp, de azért nem reménytelen a helyzet. Az ország sok más területével ellentétben akad olyan munkahely, mely új kollégákat keres, ha nem is nagy számban. Ezek jelentős része multinacionális vállalat. Az ő hirdetéseiket többnyire a nagy állásportálokon lehet megtalálni és jellemzően diplomás, tapasztalt munkavállalókat keresnek.
Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha egy pályakezdő, vagy egy alacsonyabb végzettségű ember keres állást? Nekik jó eséllyel maradnak az apróhirdető oldalak, ha az internet segítségével kívánnak munkahelyet keresni. Válogathatnak a sok gyanús ajánlat között, melynek nagy részét nem is igazi vállalkozások adják fel.

Dolgozni

Ugyan még félig gyerekcipőben jár, de a Dolgozni.com ezen a problémán igyekszik segíteni. Ez az álláskereső portál ötvözni kívánja a komoly álláskereső oldalak és az apróhirdető oldalak erényeit.
A sokak által ismert nagy álláskereső honlapokon a kínált funkciók általában megfelelnek az igényeknek, ám a sok tízezer forintos hirdetési díjat a hazai kisvállalkozások kevés kivételtől eltekintve nem fizetik meg. Felszolgáló, óvónő, szakács, gépkocsivezető, portás vagy épp takarító állásokat így nem is nagyon találunk.
A Dolgozni.com azonban ingyenes álláshirdetési lehetőséget nyújt minden munkaadónak, mely a szigorú feltételeknek megfelel. Így az álláskeresők egy jól használható felületen kereshetnek munkát, nem kell a komolytalan ajánlatok miatt bosszankodniuk és a végzettséget nem igénylő pozícióktól kezdve a diplomás állásokig minden területről találhatnak ajánlatokat.
A kis- és középvállalatok pedig igényes és hatékony megoldást kapnak új munkavállalók kereséséhez.

Ha tehát Ön munkát keres, akkor érdemes ellátogatnia a honlap pécsi állásokat felvonultató szegletére.

Címkék: munka, állás Pécs