TERMÉK BEMUATÓ CIKKEK, AJÁNLÓK. WEBÁRUHÁZAK KÍNÁLATA. SZOLGÁLTATÁS BUDAPEST. HONLAP OPTIMALIZÁLÁS

TERMÉK BEMUTATÓ BLOG

TERMÉK BEMUTATÓ BLOG

Hogyan válasszak szervizben felújított laptopot?

2023. május 06. - seoweb

Minden számítógépnek vannak értékmérői. Felújított használt laptop szervizi vásárlása esetében ilyen paramétereket érdemes vizsgálni: a processzor teljesítménye, a tárhely típusa és mérete, a memória nagysága, a kijelző felbontása, az akkumulátor üzemideje... Persze sok egyéb is figyelmet érdemel.

szervizben-feluitott-hasznalt-laptop.jpg

Notebook paraméterek, felújított hardver

Bármely szervizben felújított laptop optimális választás lehet a legtöbb felhasználó számára. Home office munkára, böngészésre, filmnézésre egészen biztosan megfelelnek. Ám a legtöbb gyártó szinte valamennyi kategóriában piacra dob gépeket, így üzleti vagy prémium minőségűeket. Webgrafikusoknak, tervezőmérnököknek, gamereknek, menedzsereknek, üzletembereknek, rendszerirányítóknak. Számukra sem kényszer a legújabb csúcsmodell. Sokszor mégis presztízsvásárlóként viselkednek.

Ám a mezei felhasználók egyre gyakrabban választják a napi otthoni távmunkavégzéshez a mások által lecserélt, majd szervizekben feltuningolt 1-2 éves termékeket. Sokan kedvelik az ultravékony notebookokat és hanyagolják az asztali számítógépet, ennek természetesen megvannak az okai. Merthogy a mobil számítógép a szabadság érzését nyújtja. A legújabbak már bőven felveszik a versenyt hasonló árú asztali társaikkal teljesítmény tekintetében, miközben az akár egésznapos mobilitást alig két centiméteres vastagságuk biztosítja. Ha úgy dönt a felhasználó, hogy asztali gép helyett hordozható PC-t vásárol, többet nyer, mint veszít. Főleg, ha ezzel egyben használt-cikk fogyasztóvá is válik.

Többcélú Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, notebookok

Mindegyik gyártó, de főleg a Lenovo az utóbbi években bebizonyította, hogy mérsékelt árai mellett is képes tartani a megbízhatóságot és a stabilitást. A kínai cég rendkívül széles modellpalettát kínál fel. A gamerek számára gyártott szuper teljesítményű gépektől az elavultabb processzorral szerelt, de még használható kategóriáig mindent megtalálhatunk kínálatukban.

Vásárláskor vegyük figyelembe a hardvereszközök következő tulajdonságait:

  • a gyárilag beszerelt processzor (AMD vagy Intel modell) teljesítményét és generációját
  • választott készülékünk kijelző típusát (IPS vagy TN), bevonatát (matt vagy fényes) és felbontását
  • a memória méretét és bővíthetőségét
  • a háttértár típusát (SSD vagy HDD) és nagyságát (újabban már terrabájtokban számolunk)
  • az akkumulátor teljesítményét, korát, üzemidejét
  • a videokártya típusát (integrált vagy diszkrét), kapacitását

Legtöbbször a Lenovo cég irodai programok futtatására ajánlott modelljei AMD A szériás vagy Intel Core i3-i5-ös processzorral vannak felszerelve, minimum 8GB RAM memóriát tartalmaznak. Az ilyen típusú notebook nemcsak szövegszerkesztésre, internethasználatra, nyomtatásra, és még egy sor munkafolyamat elvégzésére elegendő, hanem komplex grafikai programok futtatására is. Mégis barátságosnak mondható áron juthatunk hozzá a Signal Computer Kft budapesti szervizeiben.

Hogyan válasszak megbízható használt laptopot?

Cégektől felvásárolt és felújított gépeket számos a budapesti notebook szervizben találunk. A Laptophardware javítóműhely munkatársai segítenek megfelelően kiválasztani a felújított laptoptípust Budapesten.

Minden alkalommal figyeljünk a paraméterekre, specifikációkra. Használt táskaszámítógép vásárlásakor a hardver teljesítménye és a márka is fontos. Mi pedig jól járunk és környezetünket is kíméljük az újrahasznosítással.

technológia | számtech termék | környezettudatosság | fenntarthatóság | vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://blogpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr418092544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

PECS-ENYÉMET MEGSÜTÖM. Pecsova erről-arról. Újraközlő és archiváló blog. Sellő a pecsétgyűrűn

süti beállítások módosítása